A Viva.com Terminal alkalmazás visszaállítása
Nyissa meg a Viva.com Terminal alkalmazást, és győződjön meg arról, hogy a tranzakciós képernyőn vagy a Keypad képernyőn van. Ezután válassza a jobb alsó sarokban található More lehetőséget.
Válassza a Reset lehetőséget, majd válassza ki a kívánt visszaállítási módot.
Settings reset – Visszaállítja az alkalmazás beállításait az alapértelmezett értékekre anélkül, hogy törölné a korábban megadott fiókadatokat.
Full reset – Visszaállítja az alkalmazás beállításait az alapértelmezett értékekre, törli a korábban megadott fiókadatokat, és az alkalmazás újbóli aktiválását igényli.
A folyamat befejezéséhez:
Válassza a Continue with Settings reset lehetőséget, ha csak a beállításokat szeretné visszaállítani.
Válassza a Continue with Full reset lehetőséget a teljes visszaállításhoz.
S900, S800, D200 és Q30 (Countertop) terminálok esetén
Nyomja meg a piros (X) gombot a menü megnyitásához.
Nyomja meg kétszer a lefelé mutató nyilat (Down Arrow) a menü második képernyőjének megnyitásához.
Válassza a System lehetőséget.
Válassza a Reset lehetőséget.
Az alábbi terminálok esetén
A920 Pro (4G Plus)
A920 (4G)
A910 (4G)
A80 (Ethernet)
A35
A50
A77
IM30 / IM30 4G
IM20
Nyissa meg a Viva.com Terminal alkalmazást.
Válassza ki a bal felső sarokban található Hamburger Menu lehetőséget.
Érintse meg a System lehetőséget.
Érintse meg a Reset lehetőséget.
Válassza a Settings reset vagy a Full reset lehetőséget.
